KONYA / AHIRLI - Ahırlı Atatürk İlkokulu

"BENİMLE DANS EDER MİSİN? " e Twinning Projesi

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 3/A sınıf öğretmenimiz Seher YILDIRIM rehberliğinde WILL YOU DANCE WITH ME ? / BENİMLE DANS EDER MİSİN? adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Will You Dance With Me? projesi ülkemizin ve dünyanın farklı köşelerinden seçilecek dansların ,folklorik öğelerin ve etnik müziklerin katılımcı öğrenciler tarafından araştırılarak belirlenen etkinliklerden aylık gösteriler hazırlanması fikrine dayanan bir projedir. Bu nedenle çocuklarımıza kendi kültürlerini ve farklı ülke kültürlerini tanıtmak , onlara yeni araştırma ve öğrenme yolları göstermek , ufuklarını genişletmek,içinde bulunduğumuz pandemi sürecini mümkün olabilecek en az hasarla atlatmalarına yardım etmek ,farklı şehir ve ülkelerden akranları ile işbirliği içinde araştırıp eğlenerek öğrenmelerine olanak sağlamak ,hayal güçlerini ve müzik kulaklarını geliştirici aktivitelerle öğrenmelerinin önünü açmak ve teknoloji kullanma becerilerini farklı alanlarda da kullanmalarına olanak sağlamak öncelikli amaçlarımızdır.

26-12-202126-12-202126-12-202126-12-2021

Yayın: 26.12.2021 - Güncelleme: 26.12.2021 16:10 - Görüntülenme: 146