KONYA / AHIRLI - Ahırlı Atatürk İlkokulu

eTwinning DEĞERLERİMLE VARIM

Okulumuz müdürü Mehmet YILDIRIM ve 4.sınıf öğretmeni Seher YILDIRIM 'ın dahil olduğu, Türkiye-Azerbaycan ortaklı DEĞERLERİMLE VARIM etwinnig projesi başlıyor. Azerbaycan, Konya, Bursa ve Kırıkkale'den de ortakların bulunduğu proje Nisan ayına kadar faaliyeterini sürdürecektir.

Projemiz 5-9 yaş aralığındaki öğrencilerimizi kapsamaktadır. Çocuklarımızın sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan toplumsal ve evrensel değerleri kazanmalarını ve kişiliklerini her yönüyle geliştirmeyi hedeflenmektedir. Yapılacak etkinliklerde STEM yaklaşımı kullanılarak analiz ve sentez basamaklarında aktif rol almalarını hedefliyoruz. İçinde bulunduğumuz değişim çağında, binlerce yıllık deneyimlerden süzülüp gelen geleneksel değerlerin korunması eğitimin en özel çalışma alanlarından biri haline gelmiştir. Bu amaçla oluşturduğumuz projemizde web araçlarını da etkin kullanarak bazı değerlerimizin özümsenmesi için çalışmalar yapacak ve bu sayede diğer değerlere doğru da bir yol açmış olacağız.

/.

17-01-202317-01-202317-01-202317-01-2023