KONYA / AHIRLI - Ahırlı Atatürk İlkokulu

"PİLSİZ OYUNCAK ATÖLYESİ" e Twinning Projesi

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 3/A sınıf öğretmenimiz Seher YILDIRIM rehberliğinde BATTERY-FREE TOY WORKSHOP / PİLSİZ OYUNCAK ATÖLYESİ adlı E-twinning projemiz başlamıştır.

Yaşadığımız çağda çocuklarımız biz ebeveynlerine neredeyse önderlik edebilecek düzeyde teknoloji ile iç içe yaşamaktadır. Bu durum onların farklı alanlarda eğitim düzeylerine çok önemli katkılar sağlamakla birlikte aynı zamanda onları kolaya ve hazıra alıştırmakta ve ekran başına kilitlemektedir. İşte onların teknolojiye bağlanan ama bağımlı olmayan sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla teknolojiden uzak bir hobi atölyesi kuralım dedik ve onları bu atölyeye davet etmeye karar verdik. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde bizlere alternatif okul olacak bu proje ile çocuklarımıza farklı öğrenme pencereleri açmak, hayal güçlerinin sınırlarını genişletmek, farklı şehir ve ülkelerden akranları ile işbirliği içinde sanal sınıf ortamları oluşturarak çalışmalarına olanak sağlamak amacıyla geliştirdiğimiz projemiz; Kasım 2021 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup her ay farklı bir malzeme kullanılarak oyuncak yapılacaktır.

26-12-202126-12-202126-12-2021

Yayın: 26.12.2021 - Güncelleme: 26.12.2021 16:03 - Görüntülenme: 130